Menu Luk

Når verden møder en kvindes følelser🔥

Mine følelser har det ofte som en tur i en meget stor rutsjebane. Fra det ene øjeblik til det andet, kan jeg gå fra opstemt og glad til frustreret og vred. – og omvendt.
Måske kender du det godt fra dig selv. Nogle dage er bare mere følsomme end andre og det kan komme til at fylde rigtig meget i hverdagen.

For mig kan følelserne komme til at fylde rigtig meget, hvis jeg ikke føler at jeg bliver mødt med omsorg, forståelse og respekt.
Der sker desværre bare tit det, at når jeg reagerer fra mine følelser, så er det ikke altid at jeg bliver ved mig selv. Nej – der sker ofte det, at jeg kommer til at udtrykke mine følelser på en bebrejdende, kritisk og krævende måde. Jeg giver måske endda min kæreste skylden for, hvordan jeg føler, i stedet for selv at tage ansvar for det.

Du har nok regnet ud, at når jeg reagerer sådan, så bliver jeg sjældent mødt med omsorg, forståelse og respekt. Jeg får ikke det jeg har mest brug for lige der i følelsernes vold.

Derfor øver jeg mig på – og nej det lykkes ikke hver gang – at få formidlet mine følelser på en måde, så jeg bliver ved mig selv. Jeg øver mig i at fortælle om mine følelser på en respektfuld og kærlig måde.

Jeg øver mig i at tale ud fra min selv uden at pålægge skyld og bebrejdelser på min kæreste. På den måde har min kæreste mulighed for at forblive lyttende og respektfuld overfor mig. Han får mulighed for at vise mig omsorg, når han ikke føler han bliver anklaget og skal forsvare sig.

Når det lykkes, så føler jeg mig elsket lige der, hvor jeg er mest følsom og har brug for det ❤️

Please follow and like us: