Menu Luk

Hvem er jeg…

Jeg hedder Tanja Kjærsgaard Buhl, er sexolog og står bag MinSexolog.dk.

Jeg er certificeret Sexolog og medlem af Dansk Sexologforening.

Jeg ønsker at skabe bedre vilkår for kærligheden i vores liv. Jeg hjælper enkeltpersoner og par med de udfordringer, som de møder i livet og er med til at give dem nye indsigter.

Jeg er inspireret af det menneskelige udviklings-potentiale, hvordan mennesket kan udvikle sig igennem kriser i livet og hvordan vi selv kan skabe de bedste betingelser for at få et liv, som vi trives med at være i og som kan give os glæde og kærlighed i hverdagen.

Sexolog og meget mere…

Jeg arbejder dagligt på at udvikle MinSexolog.dk, – med nye tiltag og ny faglig viden inden for seksualitet, parforhold, selvværd og kærlighed. Jeg skriver løbende inspirerende indlæg til MinSexolog.dk´s Facebookside og nyhedsbreve.

Derudover modtager jeg regelmæssigt supervision og deltager løbende i kurser og forløb for at videreuddanne mig.

Jeg har altid interesseret mig for menneskets udvikling og potentiale og derfor er jeg også blevet ved med at udvide og udvikle min viden og forståelse om menneskets psyke og adfærd. Det har ført mig gennem fire uddannelser, som alle har haft fokus på at forstå vores reaktions-mønstre, handlemuligheder og udviklings-potentiale.

Min uddannelse til sexolog fik mine livserfaringer, mine uddannelser og mine interesser til at mødes på magisk vis.
Det er med stor glæde og energi, at jeg i dag hjælper andre med at opnå indsigt i og forståelse for de udfordringer de møder i deres kærlighedsliv. Hvad drives vi af? – og hvorfor reagerer og handler vi, som vi gør?

Derudover er jeg mor til to skønne drenge i teenager-alderen og bonusmor til sammenlagt fire dejlig børn. Jeg var gift med drengenes far indtil han døde i 2012 efter et længere kræftforløb. I dag bor jeg sammen med Lars og vores fire hjemmeboende børn.

 

Jeg har følgende uddannelser:

2018: Vækstvejleder – Uddannet ved MG-udvikling.

2016: Sexolog – Uddannet ved Joan Ørtings Sexologuddannelse.

2010:  Cand. pæd med speciale i pædagogisk psykologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

2002:  Pædagog fra Odense Socialpædagogiske Seminarium.

Min erhvervserfaring:

  • Sexolog ved MinSexolog.dk(tidligere Findhjertet.dk) – siden 2016
  • Mentor for sexologstuderende på Joan Ørtings Sexologuddannelse i  2018 og 2019
  • Daglig pædagogisk leder og souschef i Integreret daginstitution i knap 10 år
  • Afdelingsleder på botilbud for udviklingshæmmede unge
  • Souschef i dagplejecenter
  • Pædagog i børnehave

Som sexolog tilbyder jeg blandt andet:

Du kan også få min E-guide “Skab det parforhold, som du drømmer om”